Algemeen

Het bloemschik seizoen is alweer ten einde, graag nodigen we u uit op de start van het nieuwe seizoen, de open dag van zondag 9 september 2018. Vanaf 1 september kan u hier alvast de onderwerpen en data terugvinden. Vanaf 9 september staat alle info her vermeld en kan u ook inschrijven.

Alle workshops gaan door in het nieuwe bloemen atelier van de groene kaai.

Hier bevindt zich een grote werktafel met aangename zitkrukjes om comfortabel te werken.

Al het materiaal wordt voorzien door de groene kaai. U hoeft dus zelf niets mee te brengen.

In het atelier is er een gezellige hoek om het aperitief te drinken en een pauze te houden met koffie en wat lekkers. De workshops gaan door met een maximum van ca. 15 personen.

Drie keer per jaar zal er een toonmoment doorgaan tijdens een weekend om het programma van het komend seizoen voor te stellen. ( september – november – februari ). De data zal je steeds tijdig op deze website terug vinden. Volgende open dag is zondag 9 september 2018 van 10u tot 17u.

Wilt u graag met een vriendengroep van 8 tot 18 personen een workshop bloemschikken doen, kan er steeds een andere datum besproken worden. Zowel private workshops in de dag als s’avonds zijn mogelijk. Een VIP-arrangement is mogelijk voor elke speciale gelegenheid.

Voor het aanbod klik hier

Om in te schrijven klik hier