CONCERT : KILL YOUR DARLINGS op vrijdag 20 november

Kill your Darlings - Banner-500

 

Een uniek koor dat zijn kunnen getoond heeft tijdens STARS FOR LIFE ( het één programma tvv Music for Life in 2013 ), komt naar de groene kaai!

Een bruisende bende jonge stemmen brengt pop, rock, funk en gospel, en dit allemaal onder leiding van Inge Minten.

  • Wanneer : vrijdag 20 november
  • Deuren : 19u30 / Concert 20u30
  • Inkom : 15.00 Euro

Reserveer uw kaarten snel, de plaatsen zijn beperkt info@degroenekaai.be of 0476/361.789

 

Inge Minten besloot 5 jaar geleden om in Kopenhagen de opleiding Complete Vocal Technique in het Complete Vocal Institute onder leiding van Cathrine Sadolin te volgen. Ze kwam terug met een verlichte ziel en het dubbele aan energie en techniek. Het is wat corny, maar CVT slaagt erin je diepste binnenste naar buiten te brengen. Een onbeschrijflijk gevoel.

En het is nu net dát gevoel dat Kill Your Darlings wil overbrengen tijdens haar optredens. Zingen is één ding. Zingen en gevoelens kunnen opwekken met de energie die daaruit voorkomt, is twee. Zingen is hot, in, fash, maar zingen in een koor is saai, boring, old skool. Dat imago willen ze met Kill Your Darlings opkuisen, want het is juist in groep dat je naar een hoger niveau kan gaan. Het gevoel van het ‘samen zijn’, het ‘samen beleven’, het ‘samen de krop in de keel krijgen van de energie tijdens een optreden’ dat geeft kracht en maakt de performance beresterk. Dat gevoel laat je voelen dat je leeft, dat je je geeft, dat je je smijt. Dat je iets doet. Dat je mensen wakker schudt. Dat je mensen raakt. Dat? – Dat is Kill Your Darlings.

In het voorjaar van 2012 kwam Kill Your Darlings voor het eerst samen om zich klaar te stomen voor een concertreis in Toscane. Het moest een bom worden. En dat werd het ook. De omgeving was romantisch, de zon brandde, de muziek sneed als metaal (elke CVT-kenner zal dit als een groot compliment beschouwen).

Ze werden 1 team en 3 jaar later zijn ze dat nog steeds. Wij zijn Kill Your Darlings; romantisch, maar met een scherp kantje om het bovenal interessant en verbluffend te houden. Kill your darlings, so never ever stay inside the lines.

Een voorproefje : http://www.een.be/programmas/stars-for-life/kill-your-darlings-%E2%80%93-gelegenheidsnummer