Algemeen

Tijdens de geplande workshops ( einde 2021 – begin 2022 )  gaan we voor een absolute aangename maar tegelijk ook veilige avond. We werken in kleine groepen met voldoende afstand tov mekaar. We monitoren als extra de CO2 en zetten de deur open als deze waarde wat hoger zou worden. En zolang de situatie van vandaag behouden blijft, houden we allemaal ons mondmasker op tijdens de workshop.

Of ben je voorstander om alleen, met de zussen of vriendinnen thuis aan de slag te gaan, dan voorzien we graag de workshops in een doe-het-zelf pakket, voorzien van instructie video. Deze kunnen op elke betreffende workshop avond afgehaald worden.

Alle workshops gaan door in het bloemen atelier van de groene kaai.

Hier bevindt zich een grote werktafel met aangename zitkrukjes om comfortabel te werken.

Al het materiaal wordt voorzien door de groene kaai. U hoeft dus zelf niets mee te brengen.

In het atelier is er een gezellige hoek om het aperitief te drinken en een pauze te houden met koffie en wat lekkers. De workshops gaan door met een maximum van momenteel 10 personen.

Wilt u graag met een vriendengroep vanaf 8 personen een workshop bloemschikken doen, kan er steeds een andere datum besproken worden. Zowel private workshops in de dag als s’avonds zijn mogelijk. Een VIP-arrangement is mogelijk voor elke speciale gelegenheid.

Voor het aanbod klik hier

Om in te schrijven klik hier