Aanbod

Covid tijden vragen aangepaste maatregelen natuurlijk …

Vanaf half september 2020 zal u hier de info terugvinden voor de workshops voor de komende weken. Deze zullen steeds per onderwerp worden aangekondigd. 

De workshops gaan voorlopig door met maximaal 10 deelnemers ( of een minder aantal, dit naargelang de maatregelen op dat moment )

Verschillende stukken per avond zijn voorlopig nog niet mogelijk

Ik voorzie handgel aan de inkom en op de werktafel, en voorzie afscherming tussen de werkplekken en voorzie plastic handschoenen voor wie dat wil.

Het werkgerief (tang, snoeimes, mesje…) wordt tussen 2 workshops ontsmet. Voor speldjes en krammen is dat wat moeilijk, maar u kan steeds gebruik maken van de handgel.

U bent ook vrij om eigen werkgerief zoals lijmpistool, mesje … mee te brengen.

Ik zal zo veel mogelijk een mondmasker dragen, u als deelnemer van de workshop bent je daar vrij in ( naargelang de maatregelen op het moment van de workshop )

Er wordt geen voorschot gevraagd tijdens de ganse COVID periode

Het zou wel handig zijn dat u het bedrag betaalt met gepast geld of vooraf via overschrijving (BE64 0688 9566 1752 ) met vermelding van uw naam en de naam en datum van de workshop.

Tijdens de lente heb ik ook gewerkt met afhaalpakketten met instructiefilmpjes, ook dit zal nog steeds mogelijk zijn, dit zodat u alleen of met uw eigen bubbel thuis aan het werk kan gaan!

Ik kijk er alvast weer erg naar uit, ik hoop jullie ook.

Fleurige groeten en hopelijk tot snel

Goedele Verheyen
de groene kaai

Hoe inschrijven ?

Heb je een eigen ‘bubbel’ groep van 6 tot 10 personen, bel ons en we bekijken graag een privé workshop op uw tijdstip naar keuze !  

 

 

Hierbij een sfeer van de  voorbije workshops …

zoersel malle schilde st-job brecht Westmalle Oostmalle wijnegem kempen noorderkempen provincie antwerpen grobbendonk beerse vorselaar pulderbos zandhoven massenhoven nijlen ranst shoten brasschaat lier vosselaar turnhout merksplas rijkevorsel hoogstraten