Kindervertelling : de beestige bende

de beestige bende de groene kaai 06-02-2016

De groene kaai / 6 februari

Organisatie door: de beestige bende

Meer info : www.beestigebende.be

Iedereen welkom, inschrijven is niet verplicht … maar wil je zeker een plaatsje, stuur ons een mailtje op info@degroenekaai.be !

Start voorstelling : 15u

Einde voorstelling : ca. 16u30

Inkom : kinderen 7.00 Euro / Volwassenen : 10.00 Euro

DE BEESTIGE BENDE

Elk kind is uniek, heeft zijn eigen persoonlijkheid, waarde en talent. De Beestige Bende wil het kind een hand aanreiken om te tonen dat verscheidenheid ook gelijkheid inhoudt. We zijn immers allemaal verbonden. Dat maakt ons sterk. Bewust verbonden zijn vormt de basis voor een evenwichtige wereld.

Via onze verhalen – die deze boodschap dragen – willen we het kind, vertrouwen, moed en kracht geven om angsten en twijfels te overwinnen. In jezelf geloven begint met jezelf aanvaarden zoals je bent.

Drie speciale diertjes

‘Bekend van radio en televisie’, geen slagzin past beter bij Jean Bosco Safari en Jessie De Caluwe.   Sinds jaar en dag zijn ze niet weg te denken uit amusement- en informatieve programma’s. Jessie werkt voor diverse radio- en televisiestations, doet presentatiewerk en brengt muziektheater en poëzievoorstellingen. Jean is een getalenteerd allround muzikant, zowel op diverse podia, in radio- en televisiestudio’s.

Marijke Macken, de vrouw van Jean, is een creatieve duizendpoot. Ze schreef en illustreerde kinderverhalen. Tot nu toe voor familiaal gebruik. Het project ‘Ik ben ik en jij bent jij’ is dan ook haar debuut. Jean, Jessie en Marijke maken van de verhalen voorstellingen.