Mindcafé – vrijdag 18 september 2015 – ‘Rust in je hoofd’

Organisatie :  www.gauthiercoaching.be

Contact : Ilse Gauthier  / 0495/699104 / info@gauthiercoaching.be

Herken je dat gevoel… je wil de tijd voor een paar dagen kunnen stilzetten?

Als je even die adempauze zou krijgen of wat extra tijd om alles bij te werken, zou je het veel rustiger hebben en minder stress ervaren? Afblokken van die onrustwekkers is geen goede manier om er vanaf te komen.
Zijn in het ‘hier en nu’ met al jouw zintuigen wijd open is een betere optie, weet ik.

Wil je graag weten hoe het voelt om vol van verwondering voor alles om je heen, zonder oordeel maar mét geduld, bewuster te genieten van het leven? Wil je weten hoe je kan accepteren wat je niet kunt veranderen en kan loslaten?

Heb jij nood aan minder chaos in je hoofd, kom dan op 18 september naar dit Mindcafé en ga naar huis met een strategie naar ‘Rust in je hoofd’.

*******************************************************************************************************************************

Vrijdag 18 september 2015 ben je welkom in de groene kaai in Zoersel. (Andreas Vesaliuslaan 4, 2980 Zoersel – nabij AZ St. Jozef Malle)
Deelname voor dit Mindcafé: 15 € (excl. dranken)
Deuren open vanaf 19u. We starten om 19u30.

De Mindcafé’s zijn tot stand gekomen uit de behoefte van opfrissing na een coachtraject. Maar ook zij die nog geen coachtraject volgden, zullen ervaren dat bewust bezig zijn met jezelf en met je persoonlijke groei, een zeker gevoel van rust genereert.
Om de paar maanden een informele avond waar je gezellig de tijd neemt voor een drankje en tegelijk kunt werken aan je ‘mentale’ gezondheid en de juiste mindset om de door jezelf vooropgestelde doelen waar te maken.
Heb je nog vragen, neem gerust contact met me op.
Hartelijke groet,

Ilse Gauthier
0495/699104
info@gauthiercoaching.be