OPEN DEUR KERST 2021

Het is weer zover, de KERST OPEN DEUR van 2021 komt er aan!

Zaterdag 20 november van 14 u tot 17u

Zondag 21 november van 10 u tot 17u

We verwelkomen je graag bij een glaasje cava of een gluwine om je al even volledig in de kerstsfeer te begeven.

Wat kan je verwachten:

  • Aanbod Kerst workshops
  • Aanbod eerste workshops 2022  ( januari en februari )
  • Een heel gamma aan unieke en sfeervolle Kerst decoratie

Toegang is zoals steeds helemaal gratis!

Misschien wil jij op één van de workshops wel aan de slag om je eigen mooie kerstdecoratie te maken? Of kom je gewoon graag even langs om te genieten van de eerste kerstsfeer? In beide gevallen ben je meer dan welkom!

En uiteraard kan je gans het weekend door inschrijven voor de workshops. De inschrijvers tijdens de open dagen maken ook kans op het winnen van één van de groene kaai boeketten.

We willen nog even benadrukken dat we deze opendeur volledig covid safe organiseren. Tijdens ons open weekend vragen we u binnen een mondmasker op te zetten, en de bar hebben we buiten voorzien! En uiteraard doen we dit met open deuren!

Ook tijdens de geplande workshops gaan we voor een absolute aangename maar tegelijk ook veilige avond. We werken in kleine groepen met voldoende afstand tov mekaar. We monitoren als extra de CO2 en zetten de deur open als deze waarde wat hoger zou worden. En met de situatie van op heden houden we allemaal ons mondmasker op tijdens de workshop.

Of ben je voorstander om alleen, met de zussen of vriendinnen thuis aan de slag te gaan, dan voorzien we graag de workshops in een doe-het-zelf pakket, voorzien van instructie video. Deze kunnen op het betreffende workshop moment afgehaald worden.

Hopelijk tot op 20 of 21 november!

Fleurige groetjes,

Goedele

Al benieuwd naar het programma voor Kerst ?